JA Control Panel

De Kwelle

Zaalcomité Gemeentelijke zaal Alveringem

Wat is de capaciteit van de grote zaal ?

E-mailadres Afdrukken PDF

capacEr kunnen maximaal 200 zitplaatsen voorzien worden.  Uiteraard zit de zaal dan ook helemaal vol en is dit maar haalbaar voor theatervoorstellingen.

Enkele voorbeelden:

De Kwelle is geschikt voor kleine (familie)feesten.  Wil je een feest organiseren waarbij er getafeld dient te worden en er nog wat ruimte moet voorzien worden om te dansen dan is de zaal comfortabel geschikt voor een capaciteit van 70 tot max 100 deelnemers.  Hoe meer extra zitplaatsen je er dan nog bij wenst, hoe minder dansruimte of andere ruimte er nog beschikbaar zal zijn en hoe krapper de tafelruimte.

De Kwelle is geschikt voor walking-dinners,... hierbij dienen er niet zoveel tafels geplaatst worden en kan er gewerkt worden met aperitieftafels. Hierdoor kan je de capaciteit van het aantal aanwezigen opdrijven tot max 130 personen.

De Kwelle is tevens geschikt voor babyborrels en huwelijksfeesten.

De Kwelle is niet geschikt voor fuiven gezien de beperkte capaciteit.  Ook de accomodatie schikt zich niet helemaal naar de volle betekenis van het woord "fuif".

De Kwelle is echter wel geschikt voor het organiseren van een verjaardagsfeestje met een beperkte groep deelnemers (max 100tal is ideaal en zeer comfortabel).

Uiteraard zijn er nog tal van mogelijkheden om iets te organiseren in De Kwelle... we willen enkel via bovenstaande voorbeelden u een idee geven van de capaciteit.

Mocht u nog specifieke vragen hebben hieromtrent, neem dan gerust contact op met het secretariaat.

 

Publieke activiteiten in de kijker

Wenst u uw publieke activiteit op te nemen in de evenementenkalender van De Kwelle ? Stuur dan een mailtje naar ons secretariaat, eventueel met een afbeelding/banner en we plaatsen uw activiteit in onze evenemenentkalender.

DE KWELLE ALVERINGEM

Sint-Rijkersstraat 20, Alveringem

Secretariaat :
Putplein 25, 8690 Alveringem
0475 / 228.176
mail : secretariaat @ dekwelle . be

 

U bent hier FAQ Algemeen Wat is de capaciteit van de grote zaal ?